Zoals je al gezien hebt

zitten bij alle pakketen die ik aanbied trouw albums inbegrepen. Niet iedere fotograaf heeft dit standaard in zijn pakketten opgenomen en ik ga je nu vertellen waarom je juist een met trouwalbum in zijn/haar pakket moet kiezen :)

Naast dat het ECHTE BOEKEN zijn en ze heel mooi er uitzien, zijn trouwalbums die jullie door een fotograaf laten maken kwalitatief heel erg goed. De leverancier van mijn albums werkt alleen met professionele fotografen samen. Zo zijn jullie verzekerd van een exclusieve trouw album op maat. Het grootste deel van de albums worden handgemaakt en met het oog voor detail. Zo kunnen jullie het album echt naar jullie wensen laten maken.

Ik heb zelf staaltjes met materialen, fotopapier, linten en stickels (ook digitaal, als ik niet naar jullie of anders om toe kan). Een HEMA of Albelli boekjes kunnen daar niet aan tippen (no offens, voor vakantie foto's is dit een prima oplossing).

Een ander voordeel is dat het jou tijd bespaard. Je kunt je namelijk best verkijken op het aantal uren dat je stopt in het maken van een trouwalbum.

Voor een bruiloft geef je toch best wel veel geld uit. Jurk, pak, ringen, ceremonie meester, bloemen, vervoer, catering, stationery en ga zo maar door. Jullie hebben een fotograaf geboekt waarmee jullie een goede klik hebben. Er worden prachtige foto's gemaakt van de hele dag. Van de voorbereidingen tot het eerste dans.

De foto's zijn klaar en jullie ontvangen deze via een online galerij en dan.... wat doe je voor de rest met de prachtige foto's? Ga je elke keer je laptop aanzetten en tussen alle andere mapjes "Our wedding" mapje opzoeken om ze aan de bezoek te laten zien? Zo kan het natuurlijk ook maar

zo komt jullie huwelijksdag en jullie foto's niet tot hun recht.

Trouwjurk trek je waarschijnlijk niet meer aan, taart wordt opgegeten, gasten gaan naar huis. De foto's zijn jullie enige tastbare herinnering aan jullie huwelijk en die verdienen gekoesterd te worden.

Maar waarom kies ik er voor om ze standaard in mijn pakketten op te nemen? Het is een stuk service die ik aan mijn klanten bied. Als ik een bruiloft fotografeer doe ik dat met mijn hart en ziel. Ik ben trots op het resultaat en ik wil dat de bruidspaar nog lang van de foto's kan genieten. Ik wil helemaal niet dat mijn foto's op een harde schijf ergens achter in een kast belanden.


Dit zijn de redenen waarom ik trouw albums in al mijn pakketten heb zitten. Vragen jullie je af hoe het maken van zo'n prachtige album in zijn werk gaat? Daar wil ik in mijn volgende blog aandacht aan besteden. Kunnen/willen jullie niet tot dan wachten?

Stuur je vragen gerust door via de contact formulier of stuur mij gewoon rechtstreeks een mailtje.


Veel liefs,


kristyna