Kenneth en Angela hebben elkaar in een club ontmoet... nee geen dance club of een bar, maar een handboog club. Handboog schieten is echt heel leuk. Ik heb het zelf ook een tijdje gedaan en moet zeggen dat het best ontspannend is.

Ik ken Kenneth en Angela dan ook weer van de club om het makkelijk te houden.

Toen ik in januari gevraagd ben om hun bruiloft te fotograferen was ik om eerlijk te zijn leuk verrast. Zelf wist ik nog niet dat ze verloofd waren.

Het zal een intieme bruiloft worden met de belangrijkste mensen. Locatie zal in een restaurant zijn aan de rand van een bos, dus in de open lucht (daar word ik altijd heel erg blij van!).


Helaas door omstandigheden moesten de plannen veranderd worden. Door Covid zal geen ceremonie of feest plaats vinden. We hebben afgesproken, dat we wel een leuke fotoshoot gaan doen bij een kasteel in Heemskerk en daarna op het strand.

Het weer was werkelijk perfect. We waren met z'n drieën en daardoor was het sfeer lekker ontspannen. Kenneth en Angela hebben ondanks de tegenslag heerlijk kunnen genieten van elkaar. Want daar gaat het uiteindelijk om. Geen stres, geen gehaast. En ik kon hun liefde voor altijd vast leggen.


Nadat we klaar waren zijn we langs een strand tentje gelopen en om ons af te koelen heb ik ons op een ijsje getrakteerd.

Ik kan zo genieten van deze momenten, wanneer de wereld even stil staat en alleen dat ene net getrouwde, verliefde stel er toe doet.