DIT BEN IK, KRISTYNA, JULLIE FOTOGRAFE.

Een enthousiaste 33 jarige vrouw met een lichte verslaving aan chocola en ice tea green. Vrouw van Kelvin en mama van Otis. Een theeleut, maar een lekkere cappuccino of caramel-macchiato sla ik zeker niet over. Gek op horrorfilms, maar te bang om alleen te kijken… Met mijn gezinnetje woon ik in ons cozy appartementje in Schagen. We hebben een klein moestuintje, waar ik graag mijn vrije tijd doorbreng.


WAT IS FOTOGRAFIE VOOR MIJ…

Fotografie is in mijn familie aanwezig voor zo lang als ik het me kan herinneren. We hadden altijd een oud en simpel fototoestel waar een filmrolletje in moest. Deze moest iedere keer aangedraaid worden in het toestel, waarna we één keer per maand het volle rolletje naar een fotozaak brachten om de foto's te ontwikkelen.

Tijdens mijn reis naar Thailand is fotografie voor mij een serieuze zaak geworden . Daar heb ik een vriendschap afgesloten met een 80 jarige dame die….je raad het al… een fotografe was. Haar verhalen en levenslust waren zo inspirerend. Ik begon door te krijgen, dat het nooit te laat is om achter je dromen aan te gaan en ze werkelijkheid te maken.


MIJN EIGEN STIJL…

Door de jaren heen heb ik ontdekt wat bij mij past en waar ik mij verder in wil ontwikkelen. Ik hou enorm van de documentaire stijl voor mijn fotografie. Simpelweg, omdat het pure beelden oplevert met een uniek verhaal. Met mijn foto’s wil ik jullie verhaal vertellen en op een ontspannen manier laten zien wie jullie echt zijn. Ik ben altijd op zoek naar momenten, emoties en het mooiste licht! Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Ik regisseer niets, hou niet van poseren en ik leg de dag vast zoals hij is. Ik ben constant op zoek naar verhalen, connecties en oprechte momenten.


WAT KAN IK VOOR JULLIE DOEN…

Maar genoeg over mij… Ik wil jullie verhaal horen! De eerste ontmoeting, jullie eerste kus, het aanzoek, waarom zijn jullie zo gek op elkaar…..? Want het complete verhaal bestaat uit hele belangrijke kleine details. Graag plan ik met jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om wat meer van elkaar te weten te komen.

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag, de wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie van mij kunnen verwachten.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, tot gauw!

 

Kristyna